INCA UN PAS INAINTE

postat initial in 2 septembrie 2009
E drept mic, dar deosebit de important. Este pasul ce ne diferentiaza de vremurile oarecum necivilizate de cele civilizate daca se poate spune asa.
 
Avem in sfarsit apa in casa. In sensul bun, ca daca nu era bun nu eram asa vesela. Mai precis curge apa la chiuveta de la bucatarie si la WC-ul copiilor. Acum mai avem inca un pas spre confortul deplin. Daramarea fostei case si instalarea fosei septice.
 
Acum carcotasii o sa-mi spuna – cum am mai auzit si printre prieteni nostri – “ti-ai facut casa la tara sa ai confortul de la oras?”. Ei bine, da. Nu cred ca viata la tara trebuie neaparat sa insemne lipsa confortului. Si daca il putem avea, de ce nu? In plus nu intentionez sa poluez apa din panza freatica cu o latrina in fundul curtii. Asa ca mai bine cu fosa si hidrofor. Iar pe prietenii nostri ii invit la noi si promit ca nu vor putea folosi nici WC-urile din casa, nici apa curenta si daca ma supar nici electricitatea. Doar WC-ul din curte…
 
Va astept. Pentru restul, numai bine si va mai astept in vizita pe la mine
This entry was posted in Casuta noastra de la tara and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to INCA UN PAS INAINTE

  1. Maryanne says:

    E f frumoasa viata la tara,daca ai confortul de la oras.Nu as da nici cel mai confortabil apartament pe casa mea de la tara.Imi place mult ce ati facut voi.V-a urmaresc mai demult si imi place.

  2. adinuca says:

    Multumim. Mai avem ceva de tras dar sunt multumita de cat am facut pana acum. Dupa prima iarna am descoperit ca mai vrem sa construim o anexa pentru lemne si ca trebuie sa mutam hidroforul din beci deoarece se umple de apa acolo si inca mai avem de amenajat curtea…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.