La multi ani!

la multi aniDragii mei, iata ca ne aflam in fata unui caiet nou nescris. Intotdeauna mi-au placut caietele noi. Mi se parea ca pot scrie ce vreau, cum vreau, ca pot sa arunc un caiet vechi in care facusem greseli cu duiumul si sa astern pe caietul nou tot ce voiam de data asta fara greseli. Cu varsta am invatat ca de fapt pe noul caiet pot scrie fara greseli tocmai pentru ca in caietul cel vechi facusem atatea. Totusi inca imi plac filele nescrise pe care voi asterne tot anul care abia incepe. Imi place 1 ianuarie cu paginile nescrise ale anului. Rasfoiesc caietul gol si imi inchipui ce povesti frumoase voi scrie si simt ca nimic nu-mi va sta in cale si ca nu-mi va lipsi nimic.

Un singur lucru il voi stabili de la inceput. Fara anticipari, fara planuri, fara liste ample si detaliate cu ce voi scrie in caiet! Imi propun doar sa traiesc frumos, din plin fiecare zi. Imi propun sa imi placa fiecare zi traita, sa gasesc ceva bun in ea iar eu sa devin cea mai buna versiune a mea din ziua respectiva. Sa traiesc ziua cu drag si abia apoi dupa ce totul se va fi linistit si eu voi fi extras toata seva din ea, sa o pot trece pe hartie. Imi propun doar sa fac lucruri care-mi plac, si sa gasesc in fiecare lucru ceva care-mi place, sa am curaj, sa incerc, sa ma reinventez. Sa gasesc noi lucruri care-mi plac. Imi propun sa gresesc si sa invat. Si imi mai propun sa fiu recunoscatoare pentru fiecare clipa in care imi permit sa traiesc asa.

Ceea ce va doresc din toata inima si voua!

Toate bune si spor in toate!

Adinuca

This entry was posted in URARI DE BINE. Bookmark the permalink.

5 Responses to La multi ani!

 1. Alex says:

  La multe caiete noi!

 2. Dani says:

  Foarte frumoase gandurile tale la inceput de an ! De-abia astept pagina urmatoare 🙂

 3. ElisaElisa says:

  La multi ani, Gradinuca! An Nou Fericit!

 4. Ionel says:

  La multi ani, Adinuca!
  Voiam sa-mi exprim mirarea ca tu înca mai folosesti caiete din hârtie când exista tehnica de azi de înregistrat gânduri sau informatii dar si eu folosesc un caiet/agenda în mica/media mea stupina. Dar caietul meu arata jalnic, eu notarile le fac între stupi, pe rând, pentru fiecare si de multe ori am propolis pe degete, ba chiar miere.

 5. Iulia says:

  La multi ani fericiti si la cat mai multe caiete pline de realizari!
  Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.