Arici

Pentru cei care nu au vazut in realitate niciodata un arici, va rog sa priviti.

 

Este mult mai intepacios decat mi-am inchipuit, iar tepisorii cu greu mi i-am scos din deget. Anul asta am vazut o puzderie la mine in curte, iar cainii au fost tare suparati de noii vecini. Mai ales ca habar n-aveau ca inteapa asa rau. Dupa ce au aflat, a fost si mai jale ca doar latrau ca bezmeticii.

This entry was posted in Din ograda and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Arici

 1. DANI says:

  Sa fii bucuroasa, ca au venit in gradina voastra. Sint nepretuiti. Ajuta enorm la echilibrul gradinii.

 2. Adinuca says:

  Asa este sunt foarte draguti si poate asta este motivul pentru care anul asta a fost atat de sarac in limacsi in gradina noastra.

 3. alex says:

  Tu ai arici, eu am popândai! Sunt niste animalute foarte simpatice, mai ales atunci când se ridica pe labutele din spate ca sa vada mai departe sau ca sa… ajunga la rosiile mele! Dat fiind ca nu le-am “vânat” pâna acum, au ajuns sa se plimbe destul de linistite prin curte.
  Probabil, insa, ca spre deosebire de tine, care trebuie sa protejezi ariciul, eu va trebui sa-mi iau inima in dinti si sa prigonesc popandaii din curte.

 4. Sunt intr-adevar foarte folositori si de regula o gradina cu multe animalute de acest tip e o gradina sanatoasa. La noi ariciul a avut mare noroc. Cazuse in groapa de la apometru (1 m adancime) si l-a vazut cainele care a latrat pana cand l-am scos de acolo. N-avea altfel nicio sansa saracul pentru ca gaura e betonata complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.