Mulcire capsuni

Totusi va inchipuiti ca nu am stat chiar degeaba in weekend si pentru ca sambata nu a mai plouat chiar toata ziua, iar de dimineata doar a picurat, C s-a apucat sa tunda gazonul, cica sa inauguram sezonul.

Pentru ca am avut o disputa constructiva referitoare la ce sa facem cu iarba taiata, mi-am amintit ca am vazut pe la altii ca o folosesc sa mulceasca. Bineinteles ca am starnit hohote de ras, dar cum eu sunt o femeie hotarata am apucat tarna cu iarba taiata si m-am asezat strategic, in “lanul” cu capsuni. N-am avut timp sa ma duc la Internet sa vad cum se face asa ca am facut la intuitie. Care se pare ca m-a inselat de data asta.

Dar nu ma descurajez. La urmatoarea runda de tuns o sa mulcesc cum trebuie. Marele castig insa a fost tunderea gazonului in sine. Cred ca daca mai ramanea inca trei-patru zile incepea sa se usuce iremediabil. Stau si ma gandesc daca sa arunc ceva ingrasamant pe el sau sa-l las asa. Ca daca as arunca nu m-as gandi decat la Biol 555 si mai am foarte putin si parca l-as pastra pentru legume. Cert este ca dupa taiere l-am udat luni dar tot cu insule galbene este. L-oi fi tuns prea scurt?

 

This entry was posted in Pe pamant and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Mulcire capsuni

  1. vasile says:

    Sarbatori fericite alaturi de cei dragi pline de sanatate si bucurie.HRISTOS A INVIAT !

  2. Adinuca says:

    Adevarat a Inviat! Sa fiti sanatosi cu totii si fericirea sa va umple sufletele.

  3. Pingback: grAdinuca.ro » Esecurile mulcirii

  4. Pingback: grAdinuca.ro » Capsunile

  5. Pingback: grAdinuca.ro » Mulcirea capsunilor – sezonul doi

  6. Pingback: grAdinuca.ro » Planul lunii iunie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.