Eu si ceilalti

Dragii mei, iata ca am ajuns in punctul in care trebuie sa inmanez stafeta altora. Ei stati, respirati adanc, nu e vorba de intreg blogul. Gata, v-ati linistit? Asa… acum sa va spun despre ce era vorba. In urma articolului despre boala rosiilor mele, am avut placerea sa primesc trei comentarii de la un domn, Adrian Miroiu, care in deosebita-i amabilitate a fost de acord sa faca niste articole avizate pe care sa le posteze intr-un lot in gradinuca. Cum sotia domnului este o persoana care se cunoaste cu plantele mai de mult si mai in amanunt decat mine, m-am bucurat de o asa prezenta┬áprintre noi, asa ca repede m-am grabit sa trasez un lot nou sa-i facem un gardulet de nuiele, nu prea des, sa putem sa privim si noi printre uluci la ce face dumnealui si sa invatam.

Cazul domnului Miroiu nu este unul care se doreste a fi singular. Oricare dintre voi, daca are ceva pe care-l doreste a fi spus pe aici, este invitatul meu. In curand va aparea si articolul, la care lucram inca.

In alta ordine de idei, vad ca ati abandonat concursul. Premiul inca este valabil si asteptam raspunsurile. Produsul este gata si abia asteapta sa iasa la lumina.

This entry was posted in Doctorul verde. Bookmark the permalink.

2 Responses to Eu si ceilalti

 1. Ursu Florin says:

  Super asa … sa speram ca anu asta nu vom aveam probleme prin gradina …

 2. Adrian Miroiu says:

  Sarut mana Adinuca,
  In primul rand vreau sa urez tuturor doamnelor si domnisoarelor “La multi ani’, un 8 martie minunat si sa va doresc o primavara care sa va umple gandurile si sufletul de bucurie.
  In al doilea rand iti multumesc din nou pentru initiativa si pentru amabilitate.
  Numai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.