Cadoul meu de Mosu’

Spuneam cu ceva timp in urma ca daca ar fi sa sterg cu buretele tot ce mi-a adus acest blog un lucru nu il voi putea sterge de tot. Si anume prietenii pe care mi-am facut. Poate ca nimic de aici nu este atat de important pentru mine cat sunt oamenii acestia care ma citesc, ma critica si ma apreciaza, ma ajuta, care se gandesc la mine cand intra pe Internet.

Unul din acesti oameni este Simona. O citesc cu placere, imi place ca e ca mine, face haz de necaz cateodata de nestiinta lor in ale vietii la tara. Nu-i este teama sa incerce si nu-i este rusine ca greseste. Stie ca invata si ca si mine aici impartaseste din greselile ei pentru ca noi toti, cititorii, sa putem invata la randul nostru. Dar pe langa toate astea scrie frumos, cald, vesel si din inima. Asa ca o poveste pentru prieteni la o ceasca de ceai intr-o zi geroasa. Sau ca o limonada la umbra in livada. Nu o cunosc personal dar simt ca ne stim de o viata.

Acum cateva saptamani am primit de la ea un calendar pentru anul viitor facut cu o fotografie luata de aici de pe blog. A fost un cadou neasteptat, mi l-a trimis pe mail si atat. M-am uitat lung la el si mi-a luat cateva secunde sa-mi dau seama ca din fotografie radeau la mine chiar o parte din prunele din livada mea.

Iti multumesc mult Simona si fie ca aceste sarbatori sa va bucure viata, sa va aduca liniste in suflete dupa un an zbuciumat si sa va dea Bunul Dumnezeu un an nou frumos si bun asa ca sufletul tau.

Cat despre voi toti ceilalti cititori ai mei, gasesc potrivit sa impart cadoul Simonei cu voi. Fie ca prunele din livada mea sa va zambeasca si voua din calendarul atasat pe panoul cu lucruri de facut la anu’.

 

This entry was posted in Dragi mie and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Cadoul meu de Mosu’

  1. simf says:

    Adinuca, multumesc, ma faci sa ma rusinezo-rasfat:-).
    Saptamana trecuta, la lansarea unei reviste, redactorul-sef spunea: “Ma irita mereu intrebarea «De ce sa fac eu asta?», cu alte cuvinte «Ce-mi iese la afacerea asta?». Si tot mereu raspund: «Pentru ca poti!». Lucrurile pe care le facem fara vreun interes ne aduc multumire inmiita”.
    Eu am avut un interes: am vrut sa te (va) bucur (plus ca prunele ma strigau ca vor in calendar!). Dar multumirea mea tot e inmiita.

  2. adinuca says:

    Ce frumoasa ar fi viata daca toti am face toate lucrurile pe care le putem face fara sa ne gandim ce ne iese la afacerea asta. Iti multumesc mult, mi-ai bucurat sarbatorile si mi-ai aratat ca Mos Craciun exista in diverse forme. Cateodata doar pentru a-ti arata care sunt partile importante din viata: prietenii si bucuriile. Multumesc inca o data!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.