Cea mai frumoasa declaratie de dragoste

Fiul meu de nici 4 ani m-a topit ieri cu o declaratie venita din inima pe nerasuflate.

Ca in fiecare seara avem discutii presarate pe alocuri cu lacrimi cand vine ora de culcare. Cei care au sau au avut copii mici stiu ce spun. Ceilalti vor afla la momentul potrivit. Cand aproape depasisem momentul si ajunsesem la bluzita de pijama zic eu asa aproape pentru mine: “Ce buna ar fi o mama care sa te lase sa te joci tot timpul si sa papi crema de ciocolata cand vrei tu, chiar si seara…”. Iar el devine brusc serios, ma tine de mana cu care trageam bluza de pijama se uita fix in ochii mei (frate si am observat aseara ca are niste ochi minunati negri negri si mari mari) si-mi spune:

“Da, dar eu tot pe tine te vreau”

Ce sa-i faci, piticii sunt capabili de iubire neconditionata…

This entry was posted in Copii and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Cea mai frumoasa declaratie de dragoste

 1. adina mica says:

  Din fericire am avut si am ocazia mai mereu sa simt aceasta dragoste din parte piticilor care pur si simplu imi umple viata de fericire si simt cu adevarat cum este sa fii iubit si sa iubesti.
  Si cat despre Tibe se pare ca sunt si eu printre preferate si nu pot decat sa ma bucur alaturi de el.
  Un mare mare KISS !

 2. Pingback: Cea mai frumoasa declaratie de dragoste - Ziarul toateBlogurile.ro

 3. victoria says:

  Este minunat. Si eu am parte de asa ceva si simt o fericire imensa cand imi spune din senin : “esti cea mai buna mamica din lume” sau “mami te iubec”

 4. fata din vis says:

  copii sunt extraordinari in a-si exprima sentimentele. Sunt atat de sinceri si vad lumea altfel decat o vedem noi. Banuiesc ca te-ai topit cand a zis ca te pe tine te vrea. 🙂 Doar esti mama lui. Unica si inconfundabila. De neinlocuit. 🙂

 5. adinuca says:

  Buna Fata din vis si bine ai venit in gradinuca. M-am simtit “the one and only”. Eu care mi-am lasat copii sa fie liberi intotdeauna, nu i-am sufocat, nu le-am impus vointa mea aproape niciodata (cu exceptia cazurilor in care pericolul era iminent), i-am lasat sa fie asa cum sunt ei am primit cel mai frumos cadou. Dragostea lor, directa, neimpusa, neceruta. Dragostea lor pur si simplu.
  Multumesc pentru vizita si te mai astept.

 6. Constantin says:

  Da,nu ai cum sa nu te topesti in fata unei asemenea declaratii.Legat de varsta copiilor stii cum se spune:copii mici-probleme mici,copii-mari probleme mari.Sa fiti sanatosi,caci stiu ca ii veti creste frumos!

 7. adinuca says:

  De aceea ma incarc acum cu energie din aceste declaratii. Sa am putere sa trec peste problemele mari. Cand imi va fi greu, si voi fi uitat cum eram eu in adolescenta, si nu voi mai intelege nimic din ce se va intampla cu copiii mei, momentele astea o sa ma ajute… Sper. Si mai sper ca vom avea discernamantul de a-i lasa la fel de liberi, sa admiram rezultatele responsabilizarii de acum si sa fim flexibili. Dar mai este ceva pana atunci…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.