Fata cu parul de foc nu mai este…

Totdeauna am vazut-o pe Madalina Manole ca o luptatoare. Astazi a incetat lupta… cu viata… cu ceilalti… intr-un mod asumat. Astazi a coborat masca si ceilalti am fost cu totii socati sa vedem ca nu este o luptatoare cum ne-a lasat sa credem. Ce trebuie sa se fi adunat in sufletul acestei femei ce  avea un copil de numai 2 ani, astfel incat sa-si ia singura bilet spre ceruri?

Poate ca daca n-ar fi avut masca, cei dragi ar fi putut preveni acest gest. Toti ar fi putut vedea ca nu-i este usor si ar fi putut sa fie altfel langa ea.

Imi placea Madalina. As fi placut-o si daca nu era luptatoare, asa cum ea a ales sa ne arate ca este… As fi placut-o asa cum era si cred ca nu sunt singura.

Dumnezeu sa o odihneasca!

This entry was posted in Din realitatea cruda. Bookmark the permalink.

9 Responses to Fata cu parul de foc nu mai este…

 1. adina mica says:

  Eram o fana convinsa si pentru mine va ramane vesnic vie! Dumnezeu sa o odihneasca!

 2. Ce veste cutremuratoare! Pacat de ea!

 3. Mira says:

  Mereu mi-a parut prea discreta …atitudine,din pacate,paguboasa in aceasta lume a muzicii ( si nu numai) si care,probabil,nu i-a fost tocmai favorabila in ultimii ani. Iar daca nici macar implinirea din sanul familiei ( pe care o declara permanent) nu-i statea scut …E greu fara martori sa fii frumos,talentat, s-asculti cum trece prin tine doar ecoul prelung a unor vremi aproape uitate ,sa simti ca ce-i bun si cuminte in tine se-nchide…cum poti sa -ti lasi mana sa cada,cand inca poate sa scrie… 🙁 🙁 🙁

 4. Daniela says:

  Buna!Fetelor,ma bucur ca macar cateva din voi ati pomenit-o pe fata asta draga dar trista care de cateva zile a revenit in atentia noastra intr-un mod in care inca nu ne revenim.
  Nu vreau sa deschid o cutie a Pandorei,dar sunt extrem de suparata de aceasta ”Conventie de la Govora” care nu lasa biserica sa ceara iertare pentru un sinucigas.Mi se pare ceva care sigur nu vine de la CEl De Sus.Ci doar de la ..Govora.Inteleg ca aceia care ucid,criminali in serie ,de exemplu,sunt inmormantati la fel ca oricine.Primiti in biserica.Cei care isi fac lor rau,care deznadajduiesc NU!
  Pai,atunci,sa inteleg ca Biserica ortodoxa nu respecta cele zece porunci?
  Sa nu ucizi..
  Doamne,pacat ca acesti preoti de acum nu inteleg ca trebuie sa fie buni,sa ierte,sa fie mediatori ai omului in relatia cu divinitatea.Si nu sa judece.Aspru si ca la Inchizitie.Tare multe suflete care mai au si creier pierd in felul asta!!!
  Pacat!
  Oricum,daca acel preot care vorbea la Tv zicea ca el,ca preot nu poate sa se roage lui Dumnezeu sa o ierte ,sa o facem noi!!!

 5. adinuca says:

  Din pacate Daniela, mult din credinta a fost transformat in religie. Si asa, mult a devenit o interpretare. Mai auzeam eu un preot, in preajma Sintelor Sarbatori de Paste, ca nu spovedeste credinciosii care ii marturisesc faptul ca nu merg duminica la Biserica. Oare asa a facut si Isus pe cruce cand ne-a iertat pe toti? Dar se potriveste inca: “iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac”

 6. Pacat, pacat, pacat! Dar a fost decizia ei. Ne vom ruga pentru iertarea ei, daca ea e cea care are nevoie de iertare! Apele linistite sunt adanci si nu stii nicodata ce ascund. Noua ne-a aratat fata ei linistita.

  M-a bucurat mult vizitarea acestui blog! Impartasesc multe dintre gandurile si ideile exprimate aici.
  Voi mai trece daca imi este permis si va invit si in ograda mea!

 7. adinuca says:

  Am trecut deja. Ma bucur ca ti-a placut la mine in gradinuca si de aceea te mai astept.

 8. ba_laura says:

  mai incerc odata.
  oare nici aici nu-mi merge?
  si jur ca nu voiam sa dau cu rosii!

 9. ba_laura says:

  yeeees !
  am reeeeeusiiiit!
  na’, ca am uitat ce-am vrut sa zic despre agricultura…
  da era foarte important.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.