Mitzi

Mitzi este pisica noastra. Am primit-o in dar in preajma Craciunului trecut. Era o mitzulina dragalasa  si extrem de jucausa. Zgaria si musca in joaca asa ca numai adultii se puteau juca cu ea. Am primit-o in camera tehnica deoarece afara era pre frig si ne-a fost mila de ea.

La inceput scuipa cateii de nu puteau nici macar sa treaca pe langa ea, acum s-au obisnuit. Si ei si ea. Ea cauta protectie la cea mai mare si mai batrana catea din curte. Am o fotografie pe aici pe undeva, cum o gasesc v-o arat. 

Si timpul a trecut iar acum asteptam puiutii pe care intr-o noapte ploioasa (dar nu din luna lui Marte) i-a conceput cu un motan vecin gri. I-am vazut a doua zi in ploaie cum se priveau si am stiut din prima clipa ca vom fi bunici de matza. Acum nu mai este indoiala, este atat de lata incat cred ca va face si niste elefantei pe langa puiutii de pisica.

This entry was posted in Din ograda and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Mitzi

 1. Catrinel says:

  Dragalasa foc Mitzi!

 2. ba_laura says:

  sa ne tii la curent cu productia de pisoi!

 3. adinuca says:

  Astazi a pornit deja fatarea. Mi se pare foarte tarziu fata de momentul montei dar in fine, natura stie mai bine. Va tin la curent… Nu sunt acolo sa transmit imagini live dar tot aflu eu una alta

 4. huni says:

  Faina pisica :)! Ce faceti cu puii?

 5. adinuca says:

  Nu am hotarat. Probabil ii vom da… Sa vedem cati vor supravietui… Nici nu stiu cati a facut ca a fatat undeva sub un boxpalet pe care se afla o tona de caramizi asa ca nu este accesibila. Cel putin deocamdata.

 6. adinuca says:

  Am aflat de la departare de unde suntem ca avem nici mai mult nici mai putin decat 5 pisoiasi. Asta era explicatia pentru care Mitzi a noastra arata ca o viitoare mamica de elefantei. Nu am mai multe amanunte si cu atat mai putin poze.

 7. adinuca says:

  Din cei cinci puiuti au mai ramas trei: doi motanei si o pisicuta. Abia astept sa-i vad si sa vi-i prezint

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.