SI TOTUSI EVOLUTII…

postat initial pe 29 mai 2009

 Iata insa ca am si evoluat.
Ceapa a crescut si nu mai este asa plina de buruieni. In aceasta ordine de idei chiar nu mai stim ce sa facem cu buruienile care ne-au napadit, din cauza ploilor care in zona noastra nu ne-au ocolit. Citesc pe alte bloguri ca oamenii cara apa cu galeata la legume. Noi nu ne plangem… Cel putin deocamdata.

si a crescut…

Apoi pe ici pe colo mai avem cateva succese legumicole…
morcovii….putini dar vivaci
patrunjelul de radacina, ca cel de frunze ne-a tepuit (firesc nu el, ci vanzatorii de seminte)

In sfarsit si mazarea; cred ca noi vom manca mazarea in iulie sau mai degraba in august

Un nuc si-a facut loc in curtea noastra, cam prost asezat dar promitem ca-i vom face loc si va fi puiul nostru. Mai avem nuci la fel de mici si in livada, dar asta a avut tupeu si s-a infiintat chiar in curte unde va fi peluza.

In plus ne pregatim sa plantam rasadurile pe care le-am pus destul de tarziu cum aminteam ieri, asa ca am evoluat cu solarul. Aici sunt foarte multumita de rezultat, mai putin de momentul incheierii operatiunii. Domnul mamei mele si un coleg de-al meu de serviciu s-au intrecut pe ei. A iesit cum nu ma asteptam si sincer le multumesc din toata inima pentru efortul, inventivitatea si incapatanarea de care au dat dovada in a termina proiectul.

Inca o data va multumesc baieti; iata si rasadurile mici, care mai au nevoie de putintimp pana ajung sa fie gata de plantat in gradina, in fine in solar si in gradina, probabil pe la mijlocul lui iunie. Am stimulat putin rosiile cu BIOMixFyt pentru ca erau cam palide si nu voiam sa le pierd. Cat despre salata din imagini va fi salata de toamna.

La plecare mi-au atras atentia trandafirii de pe casa veche, care parca ma implorau sa-i crut la momentul daramarii casei. Nu cred ca va fi posibil, insa i-am imortalizat sa-mi aduc aminte cu drag de ei.

This entry was posted in Pe pamant. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.