Bine ati venit!

Dragi mei,

Imi pare foarte bine sa va pot primi in noua mea casuta. Nu vreau sa vorbesc prea mult despre cea veche ci mai mult despre cea noua. In primul rand vreau sa-i multumesc lui Huni, fara de care aceasta noua casuta nu cred ca ar fi existat. Iti multumesc pentru toata rabdarea de care ai dat dovada in a ma asista in constructie si iti urez ca aceasta bunatate sa fie rasplatita prin recolte minunate si zile fericite in gradina ta. In rest aici veti gasi toate interioarele si sufletul vechii casute, putin desprafuite si asezate molcom la locul lor. Ma voi stradui sa va placa. Iar daca nu va vor placea ma bazez pe voi pentru critici si comentarii pertinente.

Bine ati venit!

This entry was posted in Bine ati venit. Bookmark the permalink.

4 Responses to Bine ati venit!

 1. huni says:

  Cu mare placere Adinuca! Contributia mea a fost nimica toata, pagina actuala este exclusiv rezultatul muncii tale! Spor in continuare, am vazut ca esti tare harnica in mutarea articolelor 🙂

 2. adinuca says:

  Pai deja am terminat cu mutarea, sunt cu arme si munitii deja aici.
  Iar contributia ta nu a fost o nimica toata ca fara startul la care m-ai ajutat nu eram aici. Multumesc

 3. calin lixandru says:

  buna sunt calin tin sa te anunt ca si eu am la fel o casa ca a ta si chiar terenul l-am amenajat anul trecut intro comunna din judetul giurgiu la gogosari unde mi-am comnstruit o casa din lemn .

 4. calin lixandru says:

  imi plac pozele tale si chia modul cum le-ai aranjat in gradina ma refer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.