Despre mine

Totul a inceput ca o joaca. Mi-am facut blog ca sa am. Totdeauna m-au pasionat jurnalele, imi place sa citesc dupa o perioada despre mine si despre lucrurile care mi se pareau un capat de tara atunci.

Apoi lumea a inceput sa ma citeasca si mi-a placut si asta. In plus mi-am dat seama ca am ceva de spus. Cand m-am apucat de constructia casei, care este descrisa aici, era doar o casa la tara. Apoi a aparut gradina si mi-a placut si apoi a venit si livada si mi-a placut si mai mult. Asa ca va invit, dragii mei, in gradina si livada mea, sa vorbim sub mar sau sub cires sau unde vreti voi si unde va tihneste. Daca vine seara, intram in casa si cinam apoi stam din nou la taclale.

Acum si cate ceva despre mine:

Sunt Adinuca, am putin peste 33 de ani si am doi copii: T mare si T mic (adica, impreuna, un TT). Sotul meu, C, nu iubeste viata la tara asa cum o iubesc eu dar inca viseaza la o peluza pe care sa lase copii sa se zbenguie si el sa poata fi in sfarsit linistit.

Sunt profa de chimie si fizica, dar din fericire pentru micuti n-am profesat niciodata. C spune ca a fost norocul lor, ca sunt prea perfectionista si le-as fi mancat zilele.

Ei cam atat cu introducerile si sa trecem la treaba. Ca vorba aia: Omul destept invata din greselile altuia, cel obisnuit din ale lui, iar omul prost nu invata deloc. Asa ca iata greselile mele… sau lucrurile bune… sau…

44 Responses to Despre mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.