Sfarsitul vinetelor

Gata, sezonul vinetelor a luat sfarsit. Oficial. Coaja a devenit din ce in ce mai tare, culoarea a ramas maronie.

Asa ca le-am luat la mana si la pipait. Ca sa treaca testul trebuiau sa aiba coaja neagra-vinetie si lucioasa. In plus nu trebuiau sa fie tari.

Le-am ales pe cele bune si am facut ultimele pregatiri pentru iarna dupa retetele de anul trecut. Am mai aflat retete si anul asta. Si in plus am tras o salata babana pe loc. Reteta o stiti deja. Poza e o noutate

Nu e ea foarte clara dar ma intelegeti ca mi-era foarte pofta astfel incat nu am avut rabdare sa faca clarul aparatul pe ce trebuie. Dupa ce veti gusta din salata asta ma veti intelege mai bine.

Dupa ce am mancat, ne-am odihnit pret de o clipa si de-o cafeluta pe terasa, printre ultimele baute in caldura soarelui si am trecut la treaba in solar. Am strans benzile picuratoare si teava comuna randurilor de la instalatia de udat in picatura si am smuls vinetele din pamant.

Cand am terminat aceasta actiune… s-a intunecat. Asa ca ne-am retras la o cana de ceaiut cald si am rememorat cele mai importante momente ale solarului, bune si rele. Ramane sa le sintetizez intr-un articol separat, asa… ca inspiratie pentru anul viitor.

This entry was posted in Pe pamant and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Sfarsitul vinetelor

  1. Pingback: Sfarsitul vinetelor - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.