A batut toamna la usa…

… nu i-am deschis dar am inteles pozitia ei.

Am mai inteles ca nu pot sa mai astept mult cu anumite chestii. Printre ele bagatul lemnelor in magazie. Aveam o gramada mare de lemne afara la uscat pe care le-am varat cu greu si cu multa munca in magazie. Ne-au mai ramas ceva lemne afara pe care le vom baga si pe ele de indata ce vom mai face ceva loc in magazie.

Am muncit tot week-end-ul la acest tablou. Nu am mai avut energie pentru nimic. Totusi ca sa continuu luna recoltei permiteti-mi sa ma mai laud.

Rosie

Pepene galben

Dovleac placintar

Cele cateva prune din prunul care a rodit anul acesta.

Si acum surpriza surprizelor, porumbul cu trei stiuleti crescuti din acelasi loc. Nu stiu ce se intampla in gradina mea dar e sigur ca vrea sa ma impresioneze din rasputeri. Nu a plantat nimeni porumbul, a rasarit asa singur in livada si acum a facut trei stiuleti. N-am mai vazut pana acum mai mult de doi stiuleti pe fir in locuri diferite asa ca asta este o surpriza.

Nu va ganditi ca daca vine toamna ne odihnim, nuuu. Conservele si pregatirile de iarna din gradina ne vor ocupa tot timpul. Ne asteapta sapatul si fertilizarile. Curatarea de buruieni si arderea lor. Asa ca mai avem de munca pana la impletitul la gura sobei.

This entry was posted in Pe pamant and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to A batut toamna la usa…

  1. Pingback: A batut toamna la usa… - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.