Camera tehnica

Iarna trecuta am avut probleme serioase cu instalatia electrica din cauza hidroforului care era asezat intr-un fel de beci. Acest beci l-am construit din cauza faptului ca incaperea prevazuta pentru a fi camera tehnica nu era suficient de mare. Apoi inainte sa construim casa nu a facut nimeni o legatura cumsecade cu putul, ca instalatorii pe care i-am adus nu s-au priceput. Astfel, am intentionat ca alimentarea cu apa a casei sa nu inghete peste iarna asa ca am construit beciul. Insa peste iarna apa s-a infiltrat prin peretii acestuia si beciul se umplea cu apa in fiecare zi. A trebuit ca in fiecare zi a anului trecut sa scoatem apa cu pompa, insa umezeala ramanea. Asta a daunat hidroforului al carui presostat s-a oxidat si facea scurt-circuit frecvent, iar siguranta sarea si de doua ori pe zi.

Astfel am hotarat ca in vara asta sa construim deasupra acestui beci, o incapere special dedicata chestiilor tehnice pe care le avem in casa.

Primul pas a fost scoaterea siding-ului:

Apoi mai avem de sapat o fundatie si de prelungit tevile putului, vom turna fundatia si egalizarea apoi va incepe constructia. Pe care la sfarsit o vom imbraca in siding la loc. Astfel incat casuta sa arate din nou asa:

This entry was posted in Casuta noastra de la tara and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Camera tehnica

  1. Pingback: Camera tehnica - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.